Σε όλα τα κέντρα του Saman Relax Center, καθημερινά θα βρείτε μοναδικές προσφορές περιποίησης, ευεξίας και χαλάρωσης. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα μας, που περιλαμβάνουν συνδυασμό υπηρεσιών μας σε μοναδικές τιμές.

Προσφορές Ολοκληρωμένο SPA:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1η: 30€ Saman Massage 40λ + Ηλεκτρ. Αποθεραπεία 30λ – συνολικής διάρκειας 70λ!! Καντε κράτηση!.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2η: από 90€ σε 75€ - Ολοκληρωμένο SPA με (Saman Massage + Λουτρό σε Prive Πισίνα – Δημ. Πισίνες) τα 2 άτομα - συνολικής διάρκειας 100λ!! Καντε κράτηση!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3η: 120€ Ολοκληρωμένο SPA με (Saman Massage + Φυτικό Converter Ιαματικό Λουτρό σε Prive Πισίνα + Πιατέλα (φρούτα ή 4α τυριά με Λευκό Κρασί) – Ιδιωτ. Πισίνες) τα 2 άτομα - συνολικής διάρκειας 100λ!! Αυτή η προσφορά μπορείτε να την βρείτε μόνο στα StarBaths

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ευεξίας κ Χαλάρωσης: από 20€

Σημείωση : Εν όψει των τρεχουσών συνθηκών και έπειτα από την επιβολή μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού, το Saman Massage Center και τα Starbaths.gr μεταβάλουν τα προγράμματα εναλλακτικών θεραπειών τους σε αμιγώς "Ξηρά". Δηλ. όλα τα προγράμματα θα παρέχονται φορώντας οι επισκέπτες μία ελαφρά ενδυμασία π.χ Αθλητικές Φόρμες. Αυτού του τύπου οι παροχές θα διαρκέσουν έως τις αρχές Απριλίου.

Για το οτιδήποτε νεότερο καθώς και ή όποια τροποποίηση των προγραμμάτων μας θα σας κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβουμε με γνώμονα την ατομική και συλλογική ευθύνη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η Ομάδα της SamanMassage & Starbaths