Saman Massage - Xειρομάλαξη

Η χειρομάλαξη του Saman Massage περιλαμβάνει συνδυασμό τριών ειδών: Σουηδικού, Shiatsu και Ινδικού massage.
Η διάρκειά του κυμαίνεται από 35' έως 45' λεπτά.
Δοκιμάστε το και απλά νιώστε το σώμα σας, πραγματικά, να φτερουγίζει!!

Massage Απολέπισης

Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα μασαζ σας συνδυαζοντάς το με τη χρήση της Ιαματικής Σκόνης Σαπουνιού SamanDust. Πρόκειται για Σκόνη φυτικής προέλευσης ( περιέχει : Ιαματική Άμμο απο την περιοχή, Απξηραμένα Φρούτα, Λεμόνι, Μαγειρική Σόδα, Μαστίχα Χίου, Αμυγδαλέλαιο, Ροδόνερο και Τρίμμα Πράασινου Σαπουνιού) ιδανική για απολέπιση ποσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία Χαλάρωσης - Ευεξίας αλλά και Αποτοξίνωσης. Σημείωση : Ζητήστε να σας προσφερθεί δωρεάν η Ιαματική Σκόνη σε βαζάκι 60γρ!

Saman Massage - Ηλεκτρονικό

Για τη καλύτερη δυνατή χαλάρωση συνδυάστε ποδομάσαζ (15') - πολυθρόνα μασάζ (15') πρόκειται για πολυθρόνα - κρεβάτι που δεν είναι με κέρματα αλλά με χρήση Η/Υ. Η/Υ ικανού να προσαρμοστεί σε κάθε σώματότυπο προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή χαλάρωση και ανακούφιση και Χειρομάλαξη (40') 70 λεπτά πραγματικής Χαλάρωσης & Ευεξίας μόνο στα Saman Relax Centers.

Saman Massage Sesame

(απολέπιση με κόκκους σουσαμιού)!!
Τα κυριότερα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία που περιέχονται στο σουσάμι είναι το ασβέστιο, ο φώσφορος, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο. (Σημείωση: τα ιχνοστοιχεία αυτά τα συναντάμε ήδη στα Ιαματικά Νερά). Ειδικότερα το σελήνιο έχει την ιδιότητα να μας προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, τον καρκίνο του δέρματος και φέρεται ως το πιο ενδεδειγμένο αντιφλεγμονώδες που μειώνει την κοκκινίλα, την φαγούρα και την ξηρότητα του δέρματος. Τέλεια αφή από τη πρώτη στιγμή.

Eye Massage

Μασάζ στα μάτια με τη δύναμη της μαγνητοθεραπείας … μία πρωτότυπη εμπειρία η οποία όχι μόνο θα σας ανακουφίσει αλλά θα σας δώσει τέτοια άμεση τόνωση που θα σας κάνει να βλέπετε τα χρώματα πιο ζωντανά !!! Ιδανικό επίσης για ημικρανίες, αστιγματισμό, μαύρους κύκλους ματιών, σακούλες ματιών.

Saman Face Massage

(απολέπιση με κόκκους σουσαμιού)!!
Μασάζ αντιρυτιδικό προσώπου και χαλαρωτικό κεφαλής. Παρέχεται μεμονωμένα αλλά και κατά τη διάρκεια χρήσης της ηλεκτρονικής μάλαξης σώματος. Συνολική διάρκεια 20 λεπτά.

Saman Finger Touch

Η Saman Finger Touch έχει τεχνικές που εφαρμόζονται στο κεφάλι, στη σπονδυλική στήλη και σε όλο το σώμα. Είναι γενικότερα ιδανική για χαλάρωση-αποβολή άγχους, αναζωογόνηση-ανανέωση.

Χρωματοθεραπεία (Μπλε)

Κατά τη διάρκεια της μάλαξης σώματος υπάρχει η δυνατότητα διάχυσης του ΜΠΛΕ χρώματος. Το ΜΠΛΕ χρώμα βάση ερευνών βοηθά στην ενόραση, στις ανώτερες νοητικές λειτουργίες, είναι ηρεμιστικό (ιδιαίτερα σε περιόδους υπερέντασης) και τέλος χρησιμοποιείται για ανακουφιστικούς σκοπούς και κυρίως κατά των πονοκεφάλων.

Χρωματοθεραπεία (χρώματα της Ίριδας)

Κατά τη διάρκεια της μάλαξης σώματος υπάρχει η δυνατότητα διάχυσης διάφορων χρωμάτων. Οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν καλά τα μυστικά των χρωμάτων και πάντα μπορούσαν να αντλήσουν δύναμη, ενέργεια και χαρά από αυτά. Τα ιερά χρώματα, Κόκκινο, Κίτρινο και Μπλε, που από τους συνδυασμούς τους δημιουργούνται όλα τα άλλα, ευεργετούν τον ανθρώπινο οργανισμό σε σωματικό, ψυχολογικό και νοητικό επίπεδο.

Saman Hot Stones

Το Saman Hot Stones massage περιλαμβάνει συνδυασμό τριών ειδών: Σουηδικού, Shiatsu και Ινδικού massage με τη χρήση ζεστών ηφαιστειακών λίθων ιδανικών να απορροφούν τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια που είναι εγκλωβισμένη μεταξύ των σπονδύλων.. Νοιώστε πραγματικά, ανάλαφρο σώμα !! Διάρκεια 40' – 45΄ λεπτά

Πεζοπορία στα Πόζαρ

Φορέστε την διάθεσή σας σε φόρμα και εξορμήστε στην πανέμορφη γη των Γιγάντων της Αλμωπίας. Ο έμπειρος συνοδός μας θα σας ξεναγήσει σε κάθε γωνιά αυτού του ευλογημένου τόπου ώστε από κοντά να νιώσετε το μεγαλείο της φύσης.
Διαδρομές διάρκειας 60 λεπτών σε περιοχές όπως τα Γαλανά Νερά, το Εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου, τη χαράδρα του Πόζαρ, το Μαύρο Δάσος κ.α σας περιμένουν για μία αξέχαστη εμπειρία!

Πακέτα επιλογής :
1ο) Ιστορικές Περιηγητικές Ορειβατικές Διαδρομές
Διάρκεια : Διήμερη από 07:30 έως την επόμενη μέρα 20:30
Κόστος : 95€ το άτομο
Παροχές : - Περιήγηση με Έμπειρο επαγγελματία Ξεναγό,
- Διαμονή στην ύπαιθρο με πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και υγιεινής.
- Πλήρη Διατροφή με Τοπικά παραδοσιακά Προϊόντα και συνταγές - Πλούσια αναμνηστικά δώρα!
Μάθετε περισσότερα για το Voras Mountain Action εδώ

2ο) Ιστορικές Περιηγητικές Ορειβατικές Διαδρομές
Διάρκεια : Ημερήσια από 07:30 έως 20:30
Κόστος : 50€ το άτομο
Παροχές :
- Περιήγηση με Έμπειρο επαγγελματία Ξεναγό.
- Πλήρη Διατροφή με Τοπικά παραδοσιακά Προϊόντα και συνταγές.
Μάθετε περισσότερα για το Voras Mountain Action εδώ

3ο) Περιηγητικές Ορειβατικές Διαδρομές & Αθλητικές Δράσεις
Διάρκεια : Ημερήσια από 07:30 έως 20:30
Κόστος : 50€ το άτομο
Παροχές :
-Ημερήσια περιήγηση με Έμπειρο επαγγελματία Ξεναγό.
- Πλήρη Διατροφή με Τοπικά παραδοσιακά Προϊόντα και συνταγές.
Μάθετε περισσότερα για το Voras Mountain Action εδώ

4ο) Περιηγητικές Ορειβατικές Διαδρομές & Αθλητικές Δράσεις
Διάρκεια : Διήμερη από 07:30 έως την επόμενη μέρα 20:30
Κόστος : 95€ το άτομο
Παροχές :
- Περιήγηση με Έμπειρο επαγγελματία Ξεναγό,
- Διαμονή στην ύπαιθρο με πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και υγιεινής.
- Πλήρη Διατροφή με Τοπικά παραδοσιακά Προϊόντα και συνταγές
Πλούσια αναμνηστικά δώρα!
Μάθετε περισσότερα για το Voras Mountain Action εδώ